Onze Services

V-Care* is dé oplossing voor elk bedrijf, klein of groot, om je volledig te ontzorgen. ICT van A tot Z, altijd secure, operationeel en dit voor een vaste prijs per gebruiker per maand. V-Care* heeft een state-of-the art platform ontwikkeld voor jou als gebruiker. Een platform dat continu gemonitord en voorzien wordt van de laatste security updates.

Ook volgen wij de laatste technologieën & trends op de markt. Klinkt dit perfect voor jouw bedrijf ? Lees dan vooral verder. 

Cloud oplossingen:

Altijd en overal werken. Op kantoor, in de trein, thuis. Tijdens kantooruren, woensdagavond, of op zaterdagmiddag. Uw werkplek moet het gewoon doen. Uw data is overal en altijd veilig beschikbaar. Nieuwe technieken maken dit mogelijk en we digitaliseren steeds meer. Kiest u voor alles in de cloud of voor een hybride oplossing? Wij helpen u de juiste keuze te maken.

Netwerk

Van het lokale netwerk, de routers, switches tot aan de bekabeling, het is voor jouw bedrijf en jouw medewerkers van groot belang dat deze infrastructuur snel, veilig en betrouwbaar is. Dit zorgt voor continuïteit en een goede werking van jouw ICT.

“Moderne” werkplekken:

Een ‘werkplek’ is het zichtbare deel van ICT waarmee een medewerker zijn of haar werk doet. De vorm moet passen bij de aard van de werkzaamheden. Zo bestaat de ideale werkplek voor de een uit een compacte laptop in een elegante tas met een smartphone, terwijl de ander zijn werk het beste doet op een krachtige workstation met twee schermen.

De vorm van de werkplek moet het mogelijk maken voor jouw medewerkers zijn of haar werk efficiënt te doen.. Medewerkers moeten kunnen vertrouwen op een snelle en veilige werkplek. Een werkplek die past bij hun werkzaamheden en die ervoor zorgt dat zij kunnen werken waar en wanneer dat nodig is. Een werkplek moet meerdere jaren betrouwbaar en naar tevredenheid dienst kunnen doen.

Niet investeren, maar gebruiken
Zolang ICT niet je core business is, vinden wij dat je niet moet investeren in ICT. Je moet flexibel blijven. Op- of af kunnen schalen wanneer dit nodig is. En naar behoefte nieuwe functionaliteit kunnen toevoegen.

Wij bieden je werkplek daarom aan voor een vast bedrag per gebruiker per maand. Je bent hiermee verzekerd van de optimale werkplek voor zolang je hem nodig hebt.
Modern toch?

Security:

Nog nooit heeft men zoveel van thuis uit gewerkt. Dit brengt steeds nieuwe risico’s met zich mee. Termen als ‘ransomware’, ‘virus’, ‘datalek’ beheersen regelmatig de media. Ongemerkt loopt ook u diverse risico’s. Verlies van data zorgt vaak voor verlies van tijd, financiële schade en soms onherstelbaar verlies van dierbare herinneringen. Hoe fijn is het dan om te weten dat er iemand is die altijd waakt over uw data?

Onderhoud:

Bij ons is het onderhoud van de geplaatste infrastructuur of het updaten en patchen van de systemen inbegrepen in uw maandelijks forfait. Wij doen dit in samenspraak met u zodat uw werk er zo weinig mogelijk last van ondervindt. Geen techniek en geen gezeur, fijn toch?

All-in

Met all-in bedoelen we dan ook ECHT ALL-IN. Met deze formule betaalt u een vast bedrag per maand per gebruiker. Hiervoor krijgt u hardware, software, diensten en ondersteuning. Hebt u ons 1 keer nodig of 10 keer achter elkaar veranderd niets aan uw factuur. Zijn er updates die dienen uitgevoerd te worden of een collega die een probleem heeft? Geen zorgen we helpen je gewoon verder en het kost u geen cent meer! Zonder onverwachte onderhoudskosten, storingsdiensten en voorrijkosten. Wij zorgen dat alles altijd werkt. Zonder dat je daar iets van merkt.
Enterprise ICT op maat van uw zaak.

Wat kan V-Care voor jouw bedrijf betekeken?

Beveiliging, Privacy & ComplianceBeheer, Adoptie & RealisatieCloud oplossingenNetwerkSecurity OnderhoudWerkplek

15.000 gebruikers

in de Benelux op het V-Care* platform

Unlimited helpdesk

30 IT professionals

achter de schermen

Pricing

Vanaf 97,- per maand per gebruiker.

Klaar voor het echte werk?

Alles start met 1 telefoontje.
We komen je helpen. Asap, beloofd.

+32 (0)3/375 60 60

info@vcare.be
V-Care* • Oostmalsesteenweg 4A • 2520 Emblem