Voor wie

Starters

Als starter heb je nood aan ICT op maat van jouw zaak, ICT die op het zelfde tempo meegroeit met jouw bedrijf. Je verwacht van jouw ICT-partner de juiste ondersteuning en begeleiding. Je wilt controle behouden over jouw cashflow om zo die andere broodnodige investering in jouw zaak te kunnen realiseren.

Met V-Care* is je ICT een operationele kost die flexibel en snel schakelbaar is. Je investeert in innovatie door je niet vast te pinnen aan duur aangeschaft materiaal. Dit voor een vast bedrag per gebruiker per maand. Geen verborgen kosten zoals onderhoud- of voorrijkosten.
Met onze all-in formule heb jij de juiste hardware, software, diensten en ondersteuning altijd ter uw beschikking.

V-Care* maakt ICT gemakkelijk.

Eénmanszaak

Met je eenmanszaak weet je als geen ander dat ondernemen geen ponykamp is. Je verwacht een no-nonsens aanpak die transparant en duidelijk is. Geen gezeur en geen techniek, het moet gewoon werken. Je wilt een partner die er staat wanneer je een probleem hebt zodat je in no-time je werk kan verderzetten en je klanten hiervan geen last ondervinden. Onderweg wil je kunnen werken zoals je thuis zou zijn.

Met V-Care* is je ICT een operationele kost waardoor je controle hebt over je cashflow en kredietlijn. Jouw ICT is op maat van jouw zaak, klein of groot. Je hebt 1 aanspreekpunt voor heel je ICT. Dit voor een vast bedrag per gebruiker per maand. Geen verborgen kosten zoals onderhoud- of voorrijkosten.

Met onze all-in formule heb jij de juiste hardware, software, diensten en ondersteuning altijd ter uw beschikking.

V-Care* maakt jouw ICT gemakkelijk.

KMO

Je bedrijf is uitgegroeid tot een volwaardige KMO. Al jaren heb je de boekhouding, de marketing, de sales, de logistiek en ook je ICT zelf gedaan. Ondertussen heb je mensen op verschillende strategische punten gezet zodat je zelf een beter helikopterzicht kan behouden. Echter voor jouw ICT heb je nog geen goede oplossing. Problemen worden aangepakt op het moment dat ze zich voordoen en je kan altijd wel de hulp van iemand vragen.  Je beseft dat dit niet meer zo verder kan. Je wilt up-to-date zijn met jouw ICT maar schrikt van de kost die hieraan verbonden is of dat er onvoldoende kennis in huis is om dit te realiseren.

Dan is V-Care* de geschikte partner voor een op maat gemaakte ICT oplossing voor jouw zaak. We begeleiden u en uw medewerkers in het ganse traject. Moderne werkplekken waardoor iedereen efficiënt en vooral veilig met jouw data kan werken. Volledig in de cloud of met een hybride oplossing brengen we jouw zaak naar het ICT niveau dat het verdient. Dit voor een vast bedrag per gebruiker per maand. Geen verborgen kosten zoals onderhoud- of voorrijkosten.

Met onze all-in formule heb jij de juiste hardware, software, diensten en ondersteuning altijd ter beschikking.

Voordelen

  • Altijd laatste updates & versies.
  • Geen verrassingen: een vaste prijs per medewerker per maand.
  • Een bewezen betrouwbaar platform met reeds 15000 actieve gebruikers.
  • Enterprise kwaliteit tegen een lage kost.
  • Alles op elkaar afgestemd.
  • Jouw focus op je bedrijf, de onze op je ICT.

Contacteer ons

15.000 gebruikers

in de Benelux op het V-Care* platform

Unlimited helpdesk

30 IT professionals

achter de schermen

Pricing

Vanaf 97,- per maand per gebruiker.

Klaar voor het echte werk?

Alles start met 1 telefoontje.
We komen je helpen. Asap, beloofd.

+32 (0)3/375 60 60

info@vcare.be
V-Care* • Oostmalsesteenweg 4A • 2520 Emblem